Gratis psykologhjælp til unge i gruppe

Gratis psykologhjælp til unge i gruppe

 

Med en henvisning for lettere angst og depression fra lægen, kan unge mellem 18 og 24 år modtage gratis psykologhjælp. Det er med dette tilbud muligt, at modtage hjælpen sammen med andre unge, i en gruppe op til 9 personer. Det at arbejde i en gruppe, kan være mere støttende, effektfuld og føre til at netværket i gruppen bedre kan fastholde deltageren i arbejdet - også efter forløbet. 

 

Der tilbydes opstartssamtale, hvor du beskriver dine særlige vanskeligheder til psykologen, inden selve gruppe samtalerne. Samtidig afstemmes forventninger til, hvad der skal foregå og hvordan du kan arbejde i gruppen. 

 

Der arbejdes bl.a. med åndedrætsøvelser, søvnvejledning, mindfulness, acceptprocesser, læren om sammenhængen mellem tanker, følelser, kropslige fornemmelser og adfærden. Målet er, at du lærer at forholde dig anderledes til dine vanskeligheder og får en bedre trivsel. 

 Kontakt for for deltagelse på hold.

Alle dage kl.15 til 17

 

Arbejdet foregår i psykologklinikken på Fjordglimt 21 Starup i Haderslev

 

Kontakt

Henrik Møller, psykolog

Fjordglimt 21, Starup, 6100 Haderslev 

Mobil 25752251 E-mail: henrikmoellerpraksis@gmail.com 

www.psykologhenrikmoeller.dk 

 

Psykologen har stor erfaring med at arbejde med unge mennesker fra de gymnasiale uddannelser, kostskoler og opholdssteder. Metodisk arbejdes der evidensbaseret med ACT (acceptance commitment therapy) og CFT (compassion fokuseret terapi).